З 10 по 14 травня у Центрі оперуватимуть та консультуватимуть наші швейцарські колеги

З 10 по 14 травня у Центрі дитячої кардіології та кардіохірургії знову оперуватимуть та консультуватимуть наші швейцарські колеги – Пауль Фогт та П’єр Левіс.
Ще починаючи з 2015 року доктора Фогт та Левіс є штатними лікарями нашого Центру та приймають пацієнтів і діляться досвідом. І ось нарешті після паузи в один рік вони повертаються до системної роботи в Центрі.
Пауль Фогт – професор, серцево-судинний хірург, головний лікар відділення кардіохірургії в Університетській клініці Цюриха, а також лікуючий лікар клініки Хірсланден (Цюрих).
Доктор Фогт є засновником фонду EurAsia Heart* (*швейцарський фонд, заснований в 2006, який надає хірургічну допомогу в Східній Європі, Азії та Африці).
З 2015 року – Пауль Фогт є заступником головного лікаря Центру дитячої кардіології та кардіохірургії. За свою кар’єру доктор провів більше ніж 11 тис. кардіохірургічних операцій.
П’єр Левіс – є одним із засновників методу стентування коронарних артерій та балонної ангіопластики в світі (разом з Андресом Грюнцигом в 1977 році вони сконструювали балон та провели першу в світі успішну балонну ангіопластику коронарних артерій).
Окрім того, доктор Левіс є співзасновником і головним консультантом серцево-судинного центру швейцарської клініки «Klinik in Park» (Цюрих, Швейцарія). Член наглядової ради благодійної організації EurAsia Heart Foundation. Почесний професор Медичного університету в Yangon, Myanmar.
Тож якщо у вас чи ваших близьких є скарги на роботу серцево-судинної системи та потрібна консультація, операція або думка експерта – наша команда на чолі з докторами Фогтом та Левісом буде рада допомогти.

Радимо заздалегідь записатись на прийом!
тел. (067) 240 3003, (063) 846 20 02
м. Київ, вул. Юрія Іллєнка 24
Клініка для дорослих