З 1 червня ми відновлюємо планові невідкладні консультації!

Для дітей:

Амбулаторний прийом пацієнтів з вродженими вадами серця з ускладненим перебігом та пацієнтів, що потребують перегляду ЛКК протягом найближчих 3-х місяців буде проводитися за попереднім записом. Попередній запис обов’язковий з 10.00 до 14.00 за телефоном 0442840338! Дитина повинна знаходитися в супроводі не більше одного дорослого задля попередження скупчення людей.

Для дорослих:

Амбулаторний прийом здійснюється з 9.00 до 13.00 у будні. Попередній запис за телефоном: 0442065008 обов’язковий!

Ми піклуємося про ваше здоров’я, тому наголошуємо, що пацієнт в задовільному стані повинен знаходитися в холі лікарні без супроводжуючих осіб для уникнення скупчення людей. У разі, якщо загальний стан пацієнта важкий та потребує супроводу, допускається присутність однієї супроводжуючої особи.

Що взяти з собою на консультацію?

Ми просимо цінувати власну безпеку та наголошуємо, що для проходження консультації необхідно мати засоби індивідуального захисту.

Далі консультація відбуватиметься так:

При вході в лікарню ми обов’язково виміряємо температуру та попросимо одягнути всі засоби індивідуального захисту.

До прийому лікаря всі відвідувачі будуть знаходитися в атріумі (холі). Зауважимо, що в приміщенні атріуму (холі) може перебувати не більше 2 дітей, 2 дорослих та 1 вагітної. В корпусі на вул. Іллєнка, 24 в холі може знаходитися не більше 10 людей.

Бережіть себе!❤️