Дякую за врятоване життя!

Я, Олександр Глібович Дубровін, доктор медичних наук, професор, опинився у вкрай скрутному становищі. До останнього моменту оперував дітей, але нещодавно вперше за життя відчув загрудинний біль та задишку. Вони почали прогресувати і я екстрено був доставлений до клініки для дорослих Центру дитячої кардіології та кардіохірургії. Як виявилось, в мене критичне звуження всіх артерій серця.
Діагностика показала, що єдиною можливістю мені допомогти було проведення стентування коронарних артерій.
Сьогодні мені успішно провели надважке стентування та імплантовано 2 стенти з лікувальним покриттям. Завдяки директору Центру доктору медичних наук, професору Іллі Миколайовичу Ємцю встановили найсучасніші стенти абсолютно безкоштовно.

Хочу щиро йому подякувати та всій команді на чолі з його заступником, завідуючим відділенням інтервенційної кардіології кандидатом медичних наук Георгієм Борисовичем Маньковським. Велика подяка й лікуючому лікарю Андрію Петровичу Федорчуку та всій команді висококваліфікованих спеціалістів. Дякую за своєчасну
діагностику, турботу, чуйне ставлення та високий професіоналізм у виконанні своєї роботи. Завдяки Вашим зусиллям я отримав медичну допомогу на найвищому рівні, та вже зовсім скоро повернусь до лікування своїх маленьких пацієнтів.
Ми маємо пишатися такими медичними установами, які не поступаються кращим європейським клінікам!