“Живи серцем” за допомогою Philips

Науково-практичному медичному центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України компанія Philips передала медичне обладнання – найсучасніший ультразвуковий апарат Philips CX50 для УЗД-діагностики серця вартістю 4 млн. 600 тис. грн. Передача відбулася за підсумками проекту «Живи серцем». Це щорічна благодійна акція, спрямована на допомогу дітям та дорослим з кардіологічними захворюваннями. Передача обладнання стала можлива завдяки сприянню Міжнародного благодійного фонду «Дитяче серце».
Соціальна програма турботи про кардіоздоров’я «Живи серцем» проводиться в Україні з 2016 року з метою інформування українців про важливість та способи профілактики серцево-судинних захворювань та надання для цього можливостей.
У квітні та травні 2018 року відбулися інформаційно-профілактичні заходи, під час яких було організовано безкоштовну перевірку здоров’я серця для всіх охочих. До Києва, Харкова, Запоріжжя, Одеси та Львова був відправлений спеціальний кардіомобіль з діагностичним обладнанням, в тому числі – Philips CX50 для УЗД-діагностики серця. Люди могли отримати консультацію найкращих лікарів нашого Центру. Всього проконсультовано 250 маленьких та 180 дорослих пацієнтів.