Друзі лікують подарунками

Центр дитячої кардіології та кардіохірургії щиро вдячний небайдужим благодійникам, які завітали з подарунками в ці святкові дні. Осторонь не лишилися й батьки прооперованих діток у нашій клініці, які передали для маленьких пацієнтів іграшки та цукерки.
Завдяки Президентському благодійному фонду Леоніда Кучми «Україна» наші пацієнти змогли відчути справжню атмосферу свята. Адже Фонд організував святковий концерт та зробив подарунки до дня Святого Миколая. Також діти отримали фруктові набори від депутата Київської міської Ради Олени Антонової.
Як і у минулі роки, щиро привітала діточок й корпорація Roshen.
Від Міжнародного благодійного фонду «Дитіче серце» подарунки приніс Дід мороз та директор Фонду Олена Рожкова.
Наш давній друг директор Наукової бібліотеки ім. М.Максимовича Олег Сербін подарував книги для бібліотеки Центру та для діточок.
Великим сюрпризом для наших пацієнтів були вітання від відомої італійської співачки Інгрід Альберіні. Вона із головним лікарем Центру Володимиром Жовніром завітала до кожної палати з малечею: ніхто не лишився без подарунків.
Наші пацієнти щиро вдячні представникам Китайської Торгової Асоціації на чолі з паном Вей Сін. Завдяки їхній турботі Центр отримав сертифікат на 100 тис. грн. для закупівлі медичного обладнання.
Керівник ТОВ «Палтех» Андрій Пушак в черговий раз не лишився осторонь. Від нього десятки маленьких пацієнтів отримали чудові іграшки.
Для дітей, пацієнтів Центру підготували подарунки і Національний Олімпійський комітет України.
Великим музичним подарунком на свята став і концерт скрипаля-віртуоза Іллі Бондаренко та його юних колег з Two Violins. Це вже другий концерт в нашому Центрі у році, що минає.
До святкових привітань і цього року приєдналася авіакомпанія МАУ.