Благодійна акція «lifeSaver» в італійському ресторані Montecchi Capuleti

Ресторан Montecchi Capuleti своїм прикладом показує, що допомогти може кожен. Заклад розпочав благодійну акцію «lifeSaver», яка має на меті допомогти дітям з Центру дитячої кардіології та кардіохірургії.

Ресторан італійської кухні, що на Печерську (Київ), до Різдва хоче поділитися добром та залучити гостей ресторану до благодійної справи. Команда ресторану випекла особливе печиво у вигляді серця з написом LifeSaver, та розробила спеціальні тематичні наліпки. Кожен відвідувач може придбати наліпку або смачне різдвяне печиво до кави, кошти з яких підуть на допомогу Центру.

Акція Life Saver має на меті зібрати кошти на шприцеві насоси для підтримки життя дитини. Шприцевий насос (інфузійний насос) – це дозатор медичної рідини, який у правильній кількості вводить її у певний час для підтримки життя дитини.

“Найдорожче, що є у людини – це її життя. І дуже болючим є той факт, що іноді лікарі не можуть допомогти через недостатність певного медичного обладнання. Шприцеві насоси – якраз таке невід’ємне реанімаційне обладнання, необхідне при підтримці життя, особливо немовляти”, – зазначив головний лікар Володимир Жовнір.

“Я переконана, що великі справи починаються з малого. Відтепер в ресторані Montecchi Capuleti можна не просто чудово та смачно відпочити, але і допомогти врятувати життя дітей, долучившись до нашої ініціативи.

Ми впевнені, що ранкова кава смакує краще з щойно випеченим імбирним печивом. Випеченим з любов’ю, добром та щирим бажанням. Спробуйте та переконайтесь. Почнемо з себе ?”, – зазначила директор ресторану Montecchi Capuleti Юлія Цемашко.

Акція також має ще одну благодійну широку місію – популяризація добра та мотивація кожного з нас, зробити благодійні вчинки звичкою і частиною буденних справ. Щоб кожен, прокинувшись, мав за ціль – крім звичайних щоденних справ, зробити невелике, але таке важливе для інших добро.