Приєднуйтесь до 28-го Пробігу під каштанами

Запрошуємо всіх приєднатись до 28-го благодійного Пробіг під каштанами, який відбудеться 30 травня 2021 року в рамках святкування Дня Києва.

Благодійна ініціатива проводиться за для допомоги маленьким серцям пацієнтів нашого Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Протягом попередніх років завдяки учасникам, партнерам та спонсорам Пробігу Центру було передано надважливе обладнання, яке дозволяє щорічно спасати тисячі маленьких сердець. Серед яких:

  • Апарат екстракорпоральної̆ мембранної оксигенації «Штучне серце» (свого часу єдиний в Україні);
  • Контрпульсатор CS300 (третій в Україні) – апарат, який забезпечує адекватний кров’яний тиск в момент, коли маленьке серце не може зробити це самостійно;
  • Електрофізіологічна кардіонавігаційна система EnSite™ (перша в Україні у 2019 році), чилер KEYTER KWE-3060-RNS4W та ін.

Метою цьогорічного Пробігe під каштанами є збір коштів на А-магнітний монітор вартістю майже 2 мільйона гривень. Цей монітор дає можливість безпечно дослідити тяжко-хворих діток в умовах МРТ.

Будемо раді та вдячні вашій участі та підтримці! 
Благодійний внесок для участі у Пробігу – 200 гривень. Також є можливість обрати варіант «Не біжу, але допоможу».

Щоб прийняти участь у Пробігу, а також ознайомитись з усіма організаційними деталями, переходьте за посиланням  https://probeg.kiev.ua